Haluatko aloittaa vuotesi 2020 oppimalla ja keräämällä  kokemusta Suomen eturivin brändien sosiaalisen median markkinnoinnin parista. Nyt on tilaisuutesi!

Elät ja hengität sosiaalista mediaa? Sinulla on takanasi mahdollisesti markkinoinnin, viestinnän tai muita relevantteja opintoja? Haluat päästä näkemään (ja ennen kaikkea tekemään) sosiaalisen median markkinointia innostavien brändien parissa? Mikäli vastauksesi on kyllä, etsimme kahta innokasta ja nälkäistä content producer –harjoittelijaa alkuvuodelle / keväälle 2020. Hyvin menneen harjoittelujakson jälkeen ei ole mahdoton ajatus myöskään työllistyä meille vakituisesti (viime harkkarimme ovat edelleen talossa melkein kolmatta vuotta!) 🙂

Millaisia ihmisiä etsimme?

 

  • Tärkeintä on can do -asenne! Kaipaamme uteliaita ja oma-aloitteisia persoonia, eli otat asioista selvää, mutta kysyt myös apua tarvittaessa
  • Sosiaalisen median harrastuneisuus ja kokemus on ehdotonta plussaa – kanavien perusperiaatteet ja lainalaisuudet tulee olla hallussa
  • Sinulla on visuaalista silmää ja ymmärrät, millaista on hyvä sosiaalisen median sisältö
  • Kirjoitat sujuvasti – sinulta luonnistuvat copy-tekstit ja mahdollisesti blogiartikkelit

 

Wanted: Content Producer intern x 2

 

Tässä roolissa pääset osaksi sisältötyötä sen eri vaiheissa. Harjoittelujakson aluksi työsi koostuu enemmän julkaisutyöstä sekä yhteisömanageroinnista, mutta kokemuksen kertyessä pääset mukaan suunnitteluun, tuotantoon sekä analysointiin. Pääset mukaan kuvauksiin, somistamaan monipuolisesti useiden eri brändien parissa ja voimme luvata, ettei samanlaisia päiviä ole monia! Tänne et tule keittämään kahvia, vaan pääset aidosti oppimaan uutta ja haastamaan itseäsi.

Sytyt ideoista ja niiden eloon heräämisestä. Tämän lisäksi kirjoittaminen on lähellä sydäntäsi. Content Producer intern –roolissa pääset myös oppimaan maksetun mainonnan perusperiaatteita erityisesti Facebookissa ja Instagramissa. Roolia voidaan myös muovata jonkin verran osaamisalueiden ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

 

”Päätähuimaavan tiivis ja opettavainen perehdytys samalla toimistomaailmaan sekä somemarkkinoinnin syövereihin ja sen jälkeen elämäni kivoin työpaikka.”

– Sara Keinänen, Content Manager (harjoittelijana 2017)

 

 

 

 

Hae heti, kuitenkin viimeistään 14.11. CV:si ja vapaamuotoinen video / hakemus, jolla kerrot, mikä brändi / organisaatio / taho mielestäsi hyödyntää sosiaalista mediaa oivallisesti ja perustelut tälle. Lähetä nämä osoitteeseen harkka@nobot.fi

Mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä, ole yhteydessä Suvi Kinnuseen –  suvi.kinnunen@nobot.fi, +358 45 1284521.

Kerrothan hakemuksessasi myös, mikäli sinulla kokemusta valokuvaamisesta, graafista osaamista tai muuta alalle relevanttia osaamista. Lähtökohtaisesti harjoittelun kesto on tilanteestasi riippuen 4-6kk. Harjoitteluajan palkkaus on 600 €/kk.

Suvi Kinnunen

Author Suvi Kinnunen

Terävä kynä, terävä mieli. Olen nopeatempoisesta ympäristöstä ja ajattelusta syttyvä persoona, joka ei usko inspiraation odottamiseen.

More posts by Suvi Kinnunen