Meillä on kolme uutta harjoittelijaa!

Etsimme viime lokakuun loppupuolella uusia innokkaita harjoittelijoita liittymään NoBotin riveihin, ja nyt, uuden vuosikymmenen vaihduttua, he ovat täällä! Etsimme alunperin vain kahta harjoittelijaa, mutta hakijat olivat niin timanttisia, että verkkoihimme tarttui lopulta kolme. Olemme äärimmäisen innoissamme uusista tyypeistämme, saammeko esitellä: Ida, Nea ja Pauli!

Ida

Kuka olet?

Olen koulutukseltani markkinoinnin tradenomi ja ennen tänne tuloa tein töitä vaatteiden ja muodin parissa. Trendit muutenkin kiinnostavat ja ehkä sen takia päädyinkin tekemään töitä somen pariin. Somessa minua kiehtoo jatkuva muutos ja ilmiöt. Vahvuuksiani ovat visuaalinen silmä ja kaupallinen mieli.

Vapaa-aikaa vietän leffateattereissa, Punavuoren kahviloissa ja kuntosalilla. Haaveilen omasta koirasta ja tukiryhmän perustamisesta peanutbutter-riippuvaisille.

Lempiherkku, lempiväri, toteemieläin?

Lempiherkku jäätelö ja irtokarkit, lempiväri vaaleanpunainen ja toteemieläin laiskiainen tai mopsi.


Mitä odotat harjoittelulta NoBotilla?

Odotan paljon uuden oppimista ja mukavuusalueen ulkopuolella puuhastelua.

Jos olisit Tylypahkassa, mihin tupaan kuuluisit?

Muutaman testin perusteella joko Rohkelikkoon tai Luihuseen, annetaan hatun päättää 😉

Mistä innostut tällä hetkellä?

Vegaanihaasteen myötä olen innostunut kokkailemaan uusia reseptejä! Ja onko liian aikaista olla innoissaan ensi kesän festareista?

Lemppari-some?

Mun all time favourite on Instagram, mutta lähiaikoina oon innostunut TikTokista aika paljon!

Mitä kuuntelet?

Tällä hetkellä (okei, oikeastaan aina) mun kuulokkeista kuuluu musaa vahvoilta naisilta kuten Alma, Dua Lipa, Billie Eilish ja Charli XCX. Mun guilty pleasure on vuoden 2011 clubihitit, koska niihin liittyy parhaat muistot. Oon myös podcastien suurkuluttaja ja lemppareihin kuuluu mm. Mimmit sijoittaa, Auta Antti ja Tuplakääk.

Kaveriporukassa minut tunnetaan….:

Parhaista bileistä! Rakastan teemabileitä ja Halloweenbileistä on muodostunut jo klassikko. Myös siitä, että suunnittelen tatuointeja kävelymatkalla tatuointistudiolle…

Nea

Kuka olet?

Olen taustaltani crossmediatuottaja ja vuoden sisään kolunnut niin isojen mainoselokuvien tuotantopuolta, sekä still-tuotantoa, joten pidän monipuolisesta työskentelystä ja erilaisista työtehtävistä. Ylitse muiden kuitenkin rakastan valokuvaamista ja visualisointia. Tämän lisäksi määrittelen itseni thainyrkkeilijänä, sekä kuusi varpaisen Lemmy-kissan äitinä. Musiikki on myös lähellä sydäntä ja näin ollen entisenä kuorotyttönä, olen jatkanut laulamista tähän päivään saakka, sekä ajoittaista pianon soittoa ja kitaran opettelua välillä onnistuneesti, että epäonnistuneesti. Tässä myös julkinen pahoitteluni naapureilleni asiaa koskien.

Lempiherkku, lempiväri, toteemieläin?

Äitini kerran totesi, että syön aina kuin lapsi, joka ei olisi koskaan nähnyt ruokaa, joten varsinaista lempiherkkua ei ole, vaan olen melko moniruokainen. Ruoka on hyvää. Huolimatta siitä, että pukeuden melko usein mustaan, rakastan turkoosia, sekä laventelin värejä. Jos toteemieläin pitäisi valita, olisin ehdottomasti leijona, sillä se on myös horoskooppimerkkini ja luonnekuvauksen perusteella kuvastaa minua täysin.

Mitä odotat harjoittelulta NoBotilla?

En varsinaisesti odota mitään tiettyä yhtä asiaa, mutta uskon, että tämä tulee olemaan hieno mahdollisuus oppia uutta monipuolisesti, sekä päästä näyttämään myös omia taitojaan.

Jos olisit Tylypahkassa, mihin tupaan kuuluisit?

Luihunen. Ihan vaan siksi, että Sirius on symppis.

Mistä innostut tällä hetkellä?

Tää innostus on nyt kestänyt nelisen vuotta. Harrastan thainyrkkeilyä kilparyhmässä ja se on aika-ajoittain ihan hirveää ja aika-ajoittain parasta mitä tiedän. Välillä tulee fiiliksiä, että tekis mieli lopettaa, mutta se on oikeestaan aika siistiä, että niistä huolimatta jaksaa jatkaa ja se kasvattaa ihmisenä niin paljon. Se ottaa paljon, mutta antaa vielä enemmän. Nähtäväksi jää, kuinka pitkälle pääsee.

Lemppari-some?

Instagram ihan vaan siksi, että se on itselle helppo tapa ilmaista itseään, oli se sitten ihan höpöhöpö huumorijuttujen parissa stooreissa, tai sitten visuaalisesti silmää miellyttävien kuvien lisäilyllä. Toki sieltä löytyvät frendit, muut stalkkeroitavat tyypit, sekä parhaat memet.

Mitä kuuntelet?

Oon oikeastaan alunperin melko rokkimimmejä. Kissani on nimetty Motörheadin edesmenneen laulajan mukaan (RIP), sekä mulla on Nirvanaa tatuoituna käteen. Näistä huolimatta mulla saattaa soida kuulokkeissa Finlandia-hymni, tai Asap Rocky.

Kaveriporukassa /perheen kesken minut tunnetaan….:

Siitä, että pommitan viesteillä niin kauan, että mulle vastataan. No shame. Oon myös vähän semmonen pölhö vitsinheittäjä, mutta vakavan paikan tullessa muhun voi aina luottaa.

Pauli

Kuka olet?

Olen Pauli, 23 vuotias kaveri Itäisestä Helsingistä. Sattumusten ja vahinkojen kautta päädyin lukion jälkeen Haaga-Heliaan opiskelemaan liiketaloutta (menin pääsykokeisiin saadakseni vapaapäivän intistä ja ilmeisesti vastaanotin paikan jonain hämyisenä yönä jossain päin Itä-Eurooppaa, can’t remember). Anyways, erikoistuin markkinointiin ja viestintään, valmistuin, ja tässä sitä ollaan.

Lempiherkku, lempiväri, toteemieläin?

Lempiherkkuni on erittäin tilanneriippuvainen (mood affects the cravings). Perusvarma valinta on lasagne. Lempiväriä minulla ei ole, mutta musta sekä valkoinen miellyttävät silmää. Toteemieläin on kuningaspingviini. Onhan tää nyt leija —> https://gph.is/g/ZYxKbna

Mitä odotat harjoittelulta NoBotilla?

Odotan, että pääsen tosissaan tekemään ja sitä kautta oppimaan somekentän eri osa-alueiden hommia. Lisäksi odotan hyvää porukkaa, uusia ystäviä, rentoa meininkiä, virkistyspäiviä ja aftereita. Alku ainakin vaikuttaa lupaavalta!

Jos olisit Tylypahkassa, mihin tupaan kuuluisit?

Jos olisin Tylypahkassa, kuuluisin todennäköisesti Rohkelikkoihin. Asiaa minulta kysyttäessä vastaus tipahti suhteellisen suoraan, joten luotan intuitiooni tässä. (Toisaalta Harry Potter tupatestin mukaan kuulun Puuskupuheihin.. mene ja tiedä).

Mistä innostut tällä hetkellä?

Innostun aina jalkapallon pelaamisesta. Aivan sama millainen sää on tai onko jotain muuta “tärkeämpää” tekemistä, kun joku laittaa fudisryhmäkeskusteluun peliseuranhakuilmoituksen, I’m game!

Lemppari-some?

Instagram. Tämä selviää pelkästään ruutuaikoihin perehtymällä; IG oli ykkösenä yli tunnin erotuksella seuraavaan. Alusta yhdistää erinomaisesti visuaaliset sekä viestinnälliset aspektit ja sen käyttötavat ovat hyvin moninaiset; esimerkiksi tilejä voi olla hyvin eri tyyppisiä eri käyttötarkoituksia varten.

Mitä kuuntelet?

Jay-Z palautti tuotantonsa Spotifyhin joulukuun alussa 50. syntymäpäivänsä kunniaksi. Nämä kauan kaivatut aarteet dominoivat varmaan pitkälti kuluvan vuoden kuunteluita. Erityisesti Jay-Z:n ja Kanye Westin yhteisalbumi Watch the Throne on ollut kovassa kulutuksessa.

Kaveriporukassa /perheen kesken minut tunnetaan….:

Kaveriporukassa olen se “luova” tyyppi.

We are excited! Harjoittelijamme tulevat tutustumaan monipuolisesti kevään aikana sosiaalisen median toimiston työn erilaisiin puoliin, hieman omia kiinnostuksenkohteitaan ja vahvuuksiaan painottaen. Luvassa on huippukevät täynnä oppeja ja hauskanpitoa!

Seuraa harjoittelijoidemme kevättä ja toimiston menoa Facebookissa tai Instagramissa  (nobot_oy) !

Sara Keinänen

Author Sara Keinänen

Sosiaaliseen mediaan ja visuaaliseen viestintään intohimoisesti suhtautuva sisällöntuottaja, yhteiskuntatieteiden kandidaatti, instagram-addikti ja Antti Tuisku-fani. Parasta on glitterbileet.

More posts by Sara Keinänen