Intro

Puhuttelevilla sisällöillä ja aktiivisella yhteisömanageroinnilla orgaanisen sitoutumisen kasvu +380%.

Jatkuvan yhteistyön ja määrätietoisen tekemisen merkeissä otimme tavoitteeksi Pelican Rougen kanssa kasvattaa fanikuntaa ja erityisesti orgaanista sitoutumista julkaisuihin. Yhteistyötä on takana kuusi kuukautta ja tulokset jatkavat kasvamistaan.

Yhteistyö

Facebook, Luova sisällöntuotanto, kuva- ja videosisällöt, kohdennettu mainonta & aktiivinen yhteisömanagerointi.

Asiakas

Pelican Rouge

Sitoutuminen kaiken keskipisteessä.

 

Pelican Rougella oli selkeä tavoite kasvattaa omaa fanikuntaa sekä erityisesti kohderyhmän sitoutumista julkaisuihin. Tärkeintä oli puhutella haluttua kohderyhmää sekä ylläpitää keskustelua aktiivisella yhteisömanageroinnilla. Yhteisömanageroinnin merkitys korostuu varsinkin silloin, kun halutaan kasvattaa fanikunnan kommentoinnin määrää ja tehdä aktiivisesta keskustelusta uusi normi.

Uutta kohderyhmää lähdettiin tavoittamaan heihin vetoavien sisältöjen kautta orgaaniseen näkyvyyteen luottaen. Lisävauhtia julkaisuille annettiin demografioihin perustuvalla mainonnalla, jonka avulla varmistettiin kohderyhmän tavoittaminen. Kuuden kuukauden yhteistyön aikana Facebookin fanikunta onkin kerennyt kasvamaan jo yli 86% ja sitoutuminen sen mukaista.

Tulokset.

 

Edelliseen vuoteen verrattuna tulokset on merkittäviä. Orgaaninen sitoutuminen julkaisuihin on kasvanut + 380% edelliseen vuoteen verrattuna. Orgaanisten näyttökertojen määrä edelliseen vuoteen verrattuna otti myös ison harppauksen kasvaessaan yli 450%.

Facebook
tykkääjien kasvu.

+ 86%

Keskimäärin orgaanisia
reaktioita kuukaudessa.

+ 6 300

Orgaanisten näyttökertojen
kasvu edelliseen vuoteen verrattuna.

+ 450%

Keskimäärin orgaanisia
kommentteja kuukaudessa.

+ 6 000

Teemu Puuska

Author Teemu Puuska

Brace yourselves winter is coming..

More posts by Teemu Puuska