Tiivistelmä ja tavoite

 

Toteutimme vasta pakkauksensa uudistaneille Olvin lonkero-sarjalle kuvasarjan sosiaalisen median markkinointia varten.  Tavoitteenamme oli tuoda lonkerotölkkien uusi upea ulkonäkö edustavalla ja mieleenpainuvalla tavalla esille. Kuvasarja esittelee lonkeroita visuaalisesti herättelevällä tavalla, ja toimii erinomaisesti juurikin sarjana.

 

 

Tyylikästä, mutta helposti lähestyttävää

 

Toteutimme laadukkaita kuvia brändin teemojen mukaisesti käytettäväksi sosiaalisen median kanavissa. Kuvasarjan tarkoitus on herätellä kuluttajien ajatuksia laatuajasta ystävien kanssa, kesäilloista, mieleenpainuvista juhlista ja raikkaista lonkero-juomista. Koimme tämän vetoavan olemassaolevaan kohderyhmään, mutta myös kiinnostavan uusia potentiaalisia asiakkaita.

Luomiemme kuvien tarkoituksena oli korostaa tölkkien uudistunutta designia ja herätellä ajatuksia siitä, että lonkerot sopivat myös tyylikkäiksi juhlajuomiksi. Kuvien värimaailmat, tunnelma ja valaistus on suunniteltu tarkasti jokaisen tölkin kohdalla, niin että tuote erottuu edukseen.

Suvi Kinnunen

Author Suvi Kinnunen

Terävä kynä, terävä mieli. Olen nopeatempoisesta ympäristöstä ja ajattelusta syttyvä persoona, joka ei usko inspiraation odottamiseen.

More posts by Suvi Kinnunen