Vuoden 2017 alussa NoBotilla aloitti kaksi uutta harjoittelijaa, jotka ovat päässeet jo hyvään vauhtiin sosiaalisen median toimiston arjessa. Innokkaat harjoittelijat Pyry ja Sara pääsivät heti hommiin ja ensimmäiset omat asiakkaat saatiin jo ensimmäisenä työpäivänä.

Mutta millaisia ovat uudet NoBotin harjoittelijat ja mitä odotuksia heillä on harjoittelusta sometoimistossa? Sen he osaavat parhaiten kertoa itse:

Sara:

’’Olen sosiaaliseen mediaan ja visuaaliseen viestintään intohimoisesti suhtautuva aloitteleva sisällöntuottaja ja opiskelen kolmatta vuotta yliopistossa viestintää.

Vahvuuksiini kuuluvat valokuvaaminen, kirjoittaminen sekä tietynlainen luova ote järjestelmällisyyttä unohtamatta. Tällä hetkellä erityisesti minua kiehtovat sosiaalisen median tietynlainen arvaamattomuus yritysten viestinnän kannalta, onnistunut brändääminen ja tarinankerronta markkinoinnissa. Vapaa-ajallani tykkään kierrellä Helsingin kuppiloita ja tapahtumia sekä matkustella aina tilaisuuden tullen.

harjoittelu-sometoimistossa-fiiliskuva-sosiaalisen-median-toimisto
Tämä harjoittelu sometoimistossa merkitsee minulle kaikista eniten uuden oppimista, ja lisää rohkeutta toteuttaa ja ajatella uusilla tavoilla. Odotan myös kaikenlaisten erilaisten työtehtävien ja työtapojen kokeilemista, sillä niin löytyvät ne itselleen sopivimmat tulevaisuutta ajatellen. NoBotilla harjoittelijatkin saavat nopeasti paljon vastuuta ja kiinnostavia haasteita. Uskon pääseväni toteuttamaan itseäni inspiroivassa ympäristössä ja mahtavien tyyppien keskellä.’’

Quilty pleasures: Unelmien poikamiesmaratonit & Antti Tuisku fangirliys.

Pyry:

’’Markkinoinnin opinnot Metropoliassa johtivat täksi kevääksi työharjoitteluun NoBotille. Tuoreena talolaisena uskon tuovani uusia näkökulmia asioihin sekä oivan lisän jo valmiiksi ammattitaitoiseen tiimiin. Päivittäisiä työtehtäviäni tulevat olemaan ainakin sisällöntuottaminen sekä strategioiden suunnittelu.

harjoittelu-sometoimistossa-fiiliskuva-sosiaalisen-median-toimisto

Somessa mielenkiintoisinta on se, että se muuttuu ja tarjoaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Koskaan et voi sanoa tietäväsi kaikkea siitä. Harjoittelu sometoimistossa tuo itselleni paljon uusia asioita ja haasteita, joita odotan innolla.

Ennakkoluulottomuuteni ja halu oppia takaa sen, että haasteet kääntyvät varmasti myös voitoiksi. Tavoitteenani on päästä tekemään paljon eri asioita ja töitä ja uskon, että NoBot tarjoaa siihen oivan mahdollisuuden mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa.

Harjoittelun ja töiden ulkopuolella tykkään viedä ajatuksia muualle katsomalla tv –sarjoja, hengailemalla tai urheilemalla. Lähimpänä sydäntä on jalkapallo niin harrastepuolelta kuin kotisohvaltakin.’’

Pyry ja Sara tulevat näkymään jatkossakin blogin ja somekanavien puolella, sekä toimimaan täysipäiväisesti osana NoBotin tiimiä. Tervetuloa taloon!
Suvi Kinnunen

Author Suvi Kinnunen

Terävä kynä, terävä mieli. Olen nopeatempoisesta ympäristöstä ja ajattelusta syttyvä persoona, joka ei usko inspiraation odottamiseen.

More posts by Suvi Kinnunen